Jolene Griberg

Annons

Fuckingbajsnomineringar som håller på….

Bara för att jag älskar mitt lilla nervvrak till häst så gör jag nomineringen (som jag fick på facebook av michelle, men tänker inte lägga upp den där så göer det här!).

Jag hjälper till i ett stall där jag har hittat min älskade Hrafn (korpen). Han är väldigt speciell, han var rädd för allt när jag först träffa han. Nu kommer han när jag visslar i hagen,  jag kan rida barbakca på honom och jag kan till och med galoppera på ängar utan att han rycket och hoppar, för att han blir rädd för allt! så stolt!

 ”Anybody who capable of love is capable of being saved”

Jag älskar min lilla rappen!

rappen

Varför jag älskar den här hästen är för att han påminner så mycket om min första sköthäst, som såldes utan att jag fick säga hejdå… 

miss u pommery! 

Kommentarer

Kommentera

Annons
stats